Universiteter og høyskoler

Gjennom flere år med store utviklingsprosjekter for høyskoler og universiteter har dette området vokst til å bli en kjernekompetanse i Frontkom


Kontakt oss

center narrow-body

Vår kompetanse

Med prosjekter for Høgskulen i Volda, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i Ås og Universitetet i Bergen har det gjennom mange timer med strategi, tjenestedesign, prosjektledelse, integrasjoner, brukertesting og kontinuerlige tilpasninger endt opp i leveranser kundene er svært fornøyde med og vi er veldig stolte av.


Vi ønsker å være en solid partner for hele livsløpet, og bidrar med rådgivning fra A-Å fra anbudsprosessen og Statens Standardavtaler (SSA), til tekniske vurderinger og digital strategi.


Vår prosess begynner alltid med et innhold-først tankesett. Felles innsikt i kartlegging av målgrupper og faser i kundereisen legger føringer for hvilket innhold nettsiden må ha. Ved hjelp av kjernemodellen får hver landingsside en definert vei inn, et spesifikt mål for besøkende og en logisk vei videre som enten har svart på et spørsmål eller innfridd et behov.

Teknologi og integrasjoner

Drupal CMS logo

Drupal

Frontkom er en av Norges beste på Drupal publiseringsløsning for universiteter og høyskoler. Drupal er et av verdens mest populære CMS-er med åpen kildekode. Det betyr gratis lisenser og uendelige muligheter innen fleksibilitet, skalerbarhet og tilpasninger. Les mer om Frontkom og Drupal.

 

Bilde: Import og integrasjoner
Import og Integrasjoner

Vår erfaring med tjenester som Feide, Dataporten, EmWeb og CRIStin gir trygghet i prosjektet.

Kontakt oss for dialogmøte – vi deler gjerne våre anbefalinger.

bg-gray-light

Drupal University er en distribusjon av Drupal skreddersydd for norske universiteter og høyskoler. Løsningen er en komplett webløsning for sektoren, med en fleksibilitet som lar deg skreddersy løsningen etter studiestedets behov og profil.

 

University tilbyr en rekke valgfrie moduler, som sammen utgjør en solid backend for kravstore anbudsprosesser.

UNIVERSITY funksjonalitet:

Nydelige designmaler ut av boksen

Responsivt design med universelt utformede og brukertestede grensesnitt – lekkert pakketert med moderne designelementer.

University Drupal Theme er et oppstartstema (starter theme) som enkelt kan tilpasses. Det kan også minimeres til et minimalistisk Sass-rammeverk eller erstattes fullstendig av nye maler.

Du har full kontroll på hva du ønsker å benytte av ferdig-elementer, og hva du ønsker å implementere av nye design.

Kodebasen benytter moderne verktøy som Gulp, Sass, linting og medfølgende styleguide basert på Github Pages.

Cristin logo

CRISTIN-modul for forskning

Vis forskningsprosjekter og persondata fra CRISTIN på nettsiden.Feide logo

Feide og Dataporten

Logg inn via Norges mest brukte tjenester i sektoren, og hent relevant data via løsningens API-integrasjon.

LDAP-system logoLDAP brukerhåndtering

Bruk eksisterende brukere og grupper fra deres LDAP-system for innlogging på nettstedet.

SOLE og Elasticsearch logoer

SOLR og ElasticSearch 

Gjør innholdet lett å finne med bransjens beste søkemotorer. Inkludert: Synonymordbok, hensyn til skrivefeil, intelligent vekting, tilpasset filtrering og ypperlig ytelse.

Referanser

Vi vil hjelpe dere å lykkes med åpen kildekode! Der effektive prosesser, universell utforming, en god kravspesifikasjon og smidig utvikling, er viktige elementer.

Høgskulen i Volda logo

Høgskulen i Volda

NMBU logo

NMBU

Universitetet i Bergen logo

Universitetet i Bergen